Pravdepodobne si hovoríte, čo je na varení v pare také úžasné, že sa o ňom stále toľko hovorí. Je to kvôli zdravšiemu jedlu? Kvôli chutnejšiemu jedlu? Vlastne kvôli obidvom. Varenie v pare je skvelý spôsob, ako zvýrazniť chuť pokrmov, zbaviť sa potreby variť na tuku a oleji a tiež jedným z najlepších spôsobov, ako v jedle zachovať živiny. Technológia varenia v pare od Electroluxu pomáha zabezpečiť, aby sa vaše pokrmy piekli pri konštantnej teplote, aby nevysychali či sa dokonca nespálili. Ľahko si tak pripravíte zdravé a delikátne pokrmy, po ktorých túžite.
Varenie v pare predstavuje moderný spôsob prípravy jedla, ktorý dokáže zachovať textúru, chuť, farbu a hlavne vitamíny v každom kúsku. Chcete sa naučiť pripravovať také luxusné pokrmy, na aké ste zvyknutí z najlepších reštaurácií?
Zúčastnite sa kurzu varenia.