Ingrediencie
1 červená cibuľa, 2 čili papričky, 2 strúčiky cesnaku, 2 polievkové lyžice repkového oleja, 1 zväzok koriandra, 500 steakového hovädzieho mäsa, 1 balenie kvalitných kukuričných tortíl, 1 hlávka rímskeho šalátu, 1 kyslá smotana, guacamole, 2 – 3 limetky, nakladaná cibuľa
Postup
- Gril Plancha položte na varný panel a zohrievajte ho cca 3 minúty.
- Na rozpálenom grile opečte červenú cibuľu, cesnak a čili papričky.
- Opečenú zeleninu vložte do mixéra, pridajte zväzok koriandra a polievkovú lyžicu oleja. Ingrediencie rozmixujte na hladkú pastu.
- Obľúbený steakový rez hovädzieho mäsa potrite marinádou zo všetkých strán a nechajte marinovať. Najlepšie je dať mäso na celú noc do chladničky.
- Na rozpálenom grile opečte tortily. Potom ogrilujte mäso na úroveň prepečenia, akú máte radi. Mäso nechajte 3 – 5 minút odpočívať a nakrájajte ho na tenké plátky.
- Na tortilly rozprestrite umytý a osušený rímsky šalát, pridajte plátky hovädzieho, guacamole (omáčka z avokáda, paradajok, cibule, koriandra, čili a limetky) a nakladanú cibuľu. Podľa chuti pridajte lyžicu smotany, čili a čerstvý koriander.
—
Gril Plancha
Vďaka grilu Plancha si môžete na svojom varnom paneli okamžite pripraviť jedlá skvelej chuti ako keby boli ugrilované vonku, a to po celý rok. Vychutnávajte si grilované jedlá, šťavnaté steaky, chutnú zeleninu a čerstvé plody mora, kedykoľvek sa vám zachce.