Plne ochutená, chrumkavá a výživná zelenina - parná rúra uľahčuje zdravé varenie.
Zelené a zdravé
Prečo je dusenie zeleniny lepšie? Varenie zeleniny v parnej rúre je ľahké, rýchle a zdravé. Prečo je naparovanie zdravé? Para nevyvaruje zo zeleniny chuť alebo živiny, takže získate chutný aj zdravý výsledok. Pretože teplo je stále, zelenina sa v pare tak ľahko nerozpadne, preto už nedochádza k rozpadaniu brokolice. Tu sú tri jednoduché recepty na dusenie zeleniny - pozrite sa, ktorý z nich by mohol byť váš obľúbený!
Karfiol s citrónom, čiernym korením a olivami
- Karfiol rozoberte na ružičky a položte na perforovaný plech do rúry.
- Použite plnú paru 100 ° C asi 3-5 minút, v závislosti od veľkosti.
- Vyberte a zmiešajte v miske s nastrúhanou citrónovou kôrou, citrónovou šťavou, drveným čiernym korením, nasekanými čiernymi olivami a morskou soľou. Podávajte teplé alebo studené.
Zelená špargľa s hoblinkami parmezánu a olivovým olejom
- Orežte a olúpte spodné 3 cm špargle a položte ich na dierovaný plech.
- Použijte plnú para 100 ° C asi 2 až 4 minúty v závislosti od veľkosti.
- Vyberte a pokvapkajte olivovým olejom, posypte morskou soľou a hoblinkami parmezánového syra. Podávajte teplé alebo studené.
Brokolica so zázvorom, sójovou omáčkou, arašidmi a sezamovými semienkami
- Brokolicu rozoberte na ružičky a položte na dierovaný plech.
- Použite plnú paru 100 ° C asi 3-5 minút, v závislosti od veľkosti.
- Vyberte a zmiešajte v miske s jemne nastrúhaným zázvorom, japonskou sójovou omáčkou, opečenými arašidmi, sezamovým olejom a opekanými sezamovými semienkami. Podávajte horúce.
Chrumkavé, zlatohnedé a dokonale nadýchané
V rúrach SteamCrisp sa pravidelné teplo kombinuje s parou, aby vaše pokrmy boli chrumkavé a na vonkajšej strane zlatohnedé, zatiaľ čo vnútorná časť je nadýchaná, plná živín a dokonale konzervovaná.