Urobte dojem
Nech je každý moment špeciálny
Doprajte svojim hosťom viac než výnimočne chutné jedlo – urobte dojem. Vystavte na obdiv svoju kreativitu so značkou Electrolux, odvážte sa urobiť niečo nečakané a vychutnávať si nezabudnuteľné spomienky.
Bezpečne pridržiavajú jemné sklo na svojom mieste.
Žiarivý riad
Lesklé a nádherne žiarivé sklo prinesie noblesu na každý stôl. Nanešťastie je také citlivé a krehké, že ho mnohí z nás radšej umývajú ručne alebo ho nechajú stáť vo vitríne. S našimi umývačkami môžete bez obáv prestrieť na stôl svoje najkrajšie sklo. Naša technológia SoftSpike poskytne každému poháru tú najlepšiu starostlivosť. Buďte kreatívni a dajte každému hosťovi jedinečný pohár – uviažte okolo stopky malý štítok a použite ho ako menovku na stôl.
Sous-Vide podľa svojho gusta
Pozvite priateľov a rodinu na spontánny večierok Sous-Vide. Pripravte hostinu z mäsa, rýb, hydiny alebo zeleniny. Nezabudnite na bylinky a korenie. Nechajte hostí kombinovať chute a vytvoriť si špeciálne jedlá v označených vreckách Sous-Vide. Vyskúšajte netradičné kombinácie chutí a ochutnajte niečo úplne nové.
Vychutnávajte si nové chute a úžasnú konzistenciu jedál s funkciou Sous-Vide, ktorú ponúkajú rúry SteamPro.
Netradičné kombinácie chutí
-
1Mäta a horčica
Sviežosť mäty sa krásne dopĺňa s intenzitou horčice – skvelý spôsob ochutenia jahňacieho mäsa.
-
2Pomarančová kôra a rozmarín
Aromatický rozmarín miluje sladkosť pomarančovej kôry – a ponúka vám zaujímavý spôsob ochutenia lososa.
-
3Škorica a tymian
Teplo škorice sa dokonale dopĺňa so zemitým tymianom – a predstavuje skvelú kombináciu na ochutenia kurčaťa.
Krásne aj bez polevy
Zapôsobte čokoládou
Ak chcete servírovať niečo osviežujúce na zahryznutie alebo si chcete napraviť chuť po jedle, vyskúšajte túto jednoduchú pochúťku – mrazené lístky mäty namáčané v čokoláde. Sú skvelé samy o sebe alebo ako ozdoba na iné dezerty, ako sú zmrzlina a zákusky. Pri rozpúšťaní čokolády vám bude výborne asistovať indukčný varný panel, ktorý umožňuje aj veľmi jemný ohrev a zabezpečuje hladké profesionálne výsledky bez použitia komplikovaných metód, ako je vodný kúpeľ. A keď už sme pritom, prečo nevyskúšať aj iný zážitok s listami ďalších byliniek? Odporúčame vám vyskúšať bazalku, šalviu alebo kvety levandule.
-
1Roztopte čokoládu
Na indukčnom varnom paneli pomaly rozpustite 1/2 šálky tmavej čokolády, aby bola hladká a homogénna.
-
2Ponorte listy mäty
Do čokolády namočte listy čerstvej mäty, pričom ich držte za stonku prstami alebo kuchynskou pinzetou.
-
3Zmrazte
Lístky mäty položte na plech s papierom na pečenie a vložte do mrazničky, kým nestuhnú, to znamená približne na 30 minút. Použitím šokového ochladzovača dosiahnete ešte rýchlejšie a lepšie výsledky.
Akým receptom oslniť šéfkuchára oceneného Michelinovou hviezdou?
Gwyneth Paltrow, herečka a autorka webu GOOP, stavila na jednoduchosť. Aký ľahký kalifornský pokrm sa rozhodla pripraviť pre Magnusa Nilssona, ambasádora značky Electrolux a zakladateľa reštaurácie Fäviken ocenenej Michelinovou hviezdou? Voľba padla na svieže, ľahké a lahodné tostadas s rybou. Ide totiž o recept, ktorý v sebe má kus Švédska i Kalifornie.